BoFEB komt naar je toe

Informatie over BoFEB kun je ook krijgen door naar een bijeenkomst te gaan waar vertegenwoordigers van BoFEB je informeren over dit traineeship. Zo was BoFEB op 4 oktober jl. van de partij bij de EBF Conference in Groningen.

Op woensdag 13 november a.s. doet BoFEB mee aan het Economics  Dinner in Tilburg, dat wordt georganiseerd door Asset Economics. Twee BoFEB'ers, die nog niet zo lang geleden het programma hebben gevolgd, zullen tijdens dit diner aanschuiven. Voor Tilburgse studenten met belangstelling voor BoFEB is deze bijeenkomst een aanrader.

Volgend jaar kunnen studenten algemene economie van de Universiteit van Amsterdam in aansluiting op een werkcollege van Casper van Ewijk wat te horen krijgen over BoFEB. Zodra het exacte tijdstip bekend is, wordt dat via deze website bekendgemaakt. 

BoFEB organiseert in samenwerking met de studentenvereniging AEclipse in de eerste helft van 2020 twee informatiebijeenkomsten voor (potentiële) studenten algemene economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zodra de tijdstippen bekend zijn, kunnen die hier worden aangetroffen.

Bestanden